CHIFFON PANDAN BAHAN A 150G TEPUNG KEK 1 CAMCA TEH BAKNG POWDER (diayak 3x) Tambah kapsyen |
BAHAN B 4 BIJI KUNING TELUR 70G GULA CASTOR 1/4 CAMCA GARAM HALUS Tambah kapsyen |
BAHAN C 85ML MINYAK MASAK 115ML JUS PANDAN (bleder 10 helai daun pandan dan dapatkan 115ml jus pandan) |
BAHAN D 4 BIJI PUTIH TELUR 70G GULA CASTOR 1/2 CAMCA KRIMOF TARTAR |
4. TUANGKAN ADUNAN KEDALAM MANGKOK BAKI PUTIIH TELUR TADI,KAUPBALIK HINGGA ADUNAN RATA N SEBATI. |
5. TUANG ADUNA DALAM ACUAN CHIFFON DAN BAKAR DALAM OVEN YG TELAH DIPANASKAN TERLEBIH DAHULU 175C 20MINIT (PANASKAN)BAKAR SELAMA 40-45MINT
—
|
ada dalam blog nie resepi dalam lebal kek....tq sudi singgah
BalasPadam